Vesikari Invest Oy

Vesikari Invest Oy

Ab Vesikari Invest Oy on Kokkolassa 2014 perustettu rakennusliike. Vesikari Investin tavoitteena on rakentaa turvallisia koteja, joissa asukkaat voivat nauttia asumisesta ja vanheta rauhallisessa ympäristössä, jossa tarvittava apu on lähellä.

Yrityksen omistavat Karl-Johan Forsström sekä hänen lapsensa Heidi, Jonas ja Robert. Toimitusjohtaja Karl-Johan on pitkän uransa aikana johtanut useita rakennusprojekteja seudulla. Eräs Vesikari Investin aiemmista projekteista on Aktiivikortteli Kokkolassa, jossa on kerrostaloja ja vanhusten hoivakoti. Vesikari Invest toimi projektin rakennuttajana yhdessä Ab Forskor-Invest Oy:n kanssa.

Vesikari Invest omistaa sekä vuokra-asuntoja, toimistotiloja että teollisuustoimitiloja.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme.

Projektimme

Asunto Oy Hakalax Park & Plaza

Kerrostalomme, Park & Plaza, Sairaalakadulla Hakalahdessa ovat rauhallisella alueella lähellä kaupungin sydäntä.

Täällä on vapaita huoneistoja lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Kaupat, koulut, päiväkodit jne. ovat mukavan lähellä, siksi oma auto on mieluummin vaihtoehto kuin välttämättömyys Park & Plazassa asuville. Korttelissa on kuitenkin runsaasti autopaikkoja. Asuntojen parkkipaikat ovat tontin sisäpihalla, katoksen alla ja korttelisuunnitelman mukaisesti avoimella parkkipaikalla.

Park & Plaza koostuu kahdesta asuintalosta: yhdestä kuusikerroksisesta ja yhdestä nelikerroksisesta talosta. Ensimmäisessä kerroksessa on mm. Folkhälsanin terapiavastaanotto, kuntosali ja uusi yhteistila, josta on suora käynti terassille ja sisäpihalle. Samassa kerroksessa ovat myös varastotilat, yhteinen sauna, tekniset tilat ja väestönsuoja.

Kirkko, kauppatori ja ostoskeskus ovat vain muutaman korttelin päässä. Naapuritontilla on lisäksi Folkhälsanin ylläpitämä Emeliehemmet. Siellä voit käydä esimerkiksi Emeliehemmet-palvelutalon lounasravintolassa, tilata kotipalvelun ja tarpeen vaatiessa saada asiantuntevalta henkilökunnalta apua terveyteen liittyvissä asioissa. Asumisoikeusyhtiöt omistavat yhdessä tontin ja kiinteistön noin 60 huoneistoa.

Kaikki huoneistot on suunniteltu vanhusten tarpeita ajatellen. Uuden elämänvaiheen viihtyisä arki käynnistyy tilavissa huoneistoissamme.

Tiedot

Taloyhtiön nimi: Asunto Oy Hakalax Park & Plaza

Osoite: Sairaalakatu 11a, 67100 Kokkola

Asuntoja: 60

Hissi: Kyllä

Tontti: Oma

Aktiivikortteli

Yksi Vesikarin aiemmista projekteista on Aktiivikortteli Kokkolassa. Se koostuu kolmesta kerrostalosta, yhteensä 89 huoneistosta. Huoneistot ovat lähellä Attendon hoivakotia. Aktiivikortteli on uimahallia vastapäätä ja VesiVeijari Kaarlelankadun varrella.

Aktiivikortteli perustuu monessa asiassa samaan konseptiin kuin Park & Plaza: kolme kerrostaloa tilavilla ja viihtyisillä huoneistoilla lähellä turvallista vanhusten hoitokotia. Aktiivikortteli eroaa olennaisesti Park & Plazasta siten, että vuokra-asunnoissa asuu pääosin nuoria, kun taas kerrostalojen vanhemmat asukkaat asuvat omistusasunnoissa.

Vesikari Invest toimi Aktiivikorttelin rakennuttajana yhdessä Ab Forskor-Invest Oy:n kanssa.